Van-e valami titok, kulcs, bölcselet, valami általánosítható, receptre felírható szentencia a jól működő párkapcsolathoz?! Ennek vágya, álomképe ugyanis a párosan és páratlanul élőkben is – korhatár nélkül - folyamatosan ott kering, akár testünkben az éltető vér. S bármily magasztos, avagy közhelyes is ez, ne akarjuk hiányérzeteinket megideologizálni, és kibúvókat se keresgéljünk tehetetlenségeik fölmentésére!

Itt tehát működőképes párkapcsolatokkal fogunk szembesülni, betérve ide, mint egy üdítő szigetre és időzhetünk – legalább virtuálisan - olyan Remek Emberek találkozásából, föl,- és egymásra ismeréséből lett Remek Párokkal, akiktől mindannyian elleshetünk, tanulhatunk valamit az Együtt fortélyairól, amelyek beilleszthetők a mindennapjainkba, akár minden más területen is.

Ők ugyanis nem meseszereplők, nem is szappanoperák „sztárjai”, köztünk élnek, megismerhetők, megérinthetők, … szabad rájuk csodálkozni és gratulálni nekik, hogy példájukkal sokunkat segítenek! Hogy miben? Kinek amiben épp megérinti történetük a mi lelkünket, szellemünket. Tessék barátkozni velük, olvasva róluk, betekintve a róluk készült kis életképekbe!

A szellemi jogvédelem hatályos törvényének ide vonatkozó paragrafusait és a honlap alkotóinak munkáját tiszteletben tartva a honlapról bármely téma, szereplők, szöveg vagy szövegrész, képanyagok bármilyen átvétele, fölhasználása a honlap alkotóival való írásos kapcsolatfölvételt követő írásbeli, jogtiszta megegyezéssel történhet. © 2017. remekemberek