Monzák - Simon Kriszta

Macikrisztinél a Maciművekben

Betérni hozzá igazi varázslat! Ölelésnyi birodalmában nyomban elillan minden valaha volt gond, hiszen nála minden és mindenki föltétel nélkül, szeret(get)hető. Itt önfeledt mosollyal adjuk át magunkat a dédelgető bűvöletnek. Létezik tehát mesés valóság! Elleshető, tanulható, sőt gyakorolható! Hiszen nem csak hol volt, meg hol nem volt, hanem tényleg van egy varázsbolt, ahol a mindig mosolygó, kacagó, anya-maci-szívű, gondos és boldog lelkű MONZÁK - SIMON KRISZTA kelti életre - az iciri-piciri, nagyobbacska, óriási, öreg, fiatal, elegáns, csinos és kicsit rendetlen, kócos és jól fésült, sovány és dundi pocakos meg még… mindenféle imádnivaló mackókat. Lehet, hogy varázscérnával, lyukas végű ezüst tűvel, tenyérsimogató, melengető macibundának való szőrmékből, bársonyokból…?

ELA: - Tényleg kell valami varázscérna, ezüst tű és egyéb bűvész-kellék a Macibirodalom életéhez? Legalábbis átvitt értelemben?

A válasz kiderül az alábbi videóból:

 

Aki pedig nem hiszi, hogy ilyen mesevilág van a Maciművekben, a Szent István körút 24. udvarában a mackók kicsiny boltjában, uccu, neki, mielőbb járjon utána!

Maciművek az interneten: macimuvek.hu

 

---------------------------------------------------------------

 

Monzák – Simon Kriszta képletének elemzése hivatása szemszögéből

1959. 02.24. Budapest

A képlet fölrajzolását és elemzését megelőzően is szembetűnő az önazonossága, rátermettsége a maga választotta és alkotta hivatásával. A 24-es születési napjának számösszetétele mindent megelőlegezve elárulja, hogy egy eredendően kedves személyiségről van szó. Lényéből fakad az érző együttműködés, az egyensúly és az ezek által megalapozható biztonság és fejlődés, amiből pedig a rá is oly jellemző otthonteremtő harmónia ered. Ez a kombináció ugyan olyan fokú érzékenységet föltételez, ami konfliktuskerülően, sérülékenyen befolyásolhatóvá is tehetné. Ám! A 32/5-ös sorskódja és az 5-ös dominancia is óriási segítség ahhoz, hogy egész életében legyen ereje mindenben példamutatóan a „Békés harcos útját” járni”. Vagyis; amit a fejébe vesz, elhatároz, azt töretlen energiával, kitartással, tervszerűen, szervezetten, mi több önállóan sikerre viszi. Így tehát a rászabott hivatását fölismerve és gyakorolva mindennapjaiban megvalósította a konfliktusmentességet.

Amennyire szüksége van a kölcsönös értelemben megnyilvánuló befogadó, gondoskodó gyengédségre, a szerető, együttműködő családi háttérre, annyira lételeme a szabadság is, a „magam ura vagyok” tudatával és annak gyakorlati megélésével. Így tud mások javára is odaadóan figyelmes, alkotói derűvel feltöltött állapotban élvezettel létezni. Ez a szám is és a három 2-es is – egymást erősítve – utal arra, hogy bárhol, bármiben meg tudja állni a helyét. A szellemi munka mellett a fizikai feladatok kihívásaitól sem riad vissza. A 4-es mindenképpen mutatja a kézügyességet, a maximalista alaposságot, míg a két (ún. jelölt) 6-os a kifinomult ízlésessel megnyilvánuló, harmóniateremtő kreativitást, művészeti érzéket is igazolja. Ugyanakkor a 6-osai olyan mértékben utalnak otthonteremtő képességére, hogy minden tevékenységével, gesztusával képes pozitív hatással lenni embertársaira. No, és –amint azt látjuk, mások élettereibe is meghittséget varázsol a két évtized alatt létrehozott mackóbirodalmával.

 

"Drága Lili Ada és Marci!
Gáborral néztük végig a filmet.
Óriási élmény volt, nagyon köszönöm nektek, hogy ezt kihoztátok belőlem.
Nagyon, nagyon köszönöm, csak annyit mondanék még, hogy már sokan beszélgettek velem kamera előtt is, de ilyen összeszedett ,értelmes még nem lett egyik sem, minden túlzás nélkül.
Boldog vagyok, hogy részese lehettem a munkátoknak és felkerülhetek az oldalatokra.
Ölelésem: Kriszti"
 
 
 
 
A szellemi jogvédelem hatályos törvényének ide vonatkozó paragrafusait és a honlap alkotóinak munkáját tiszteletben tartva a honlapról bármely téma, szereplők, szöveg vagy szövegrész, képanyagok bármilyen átvétele, fölhasználása a honlap alkotóival való írásos kapcsolatfölvételt követő írásbeli, jogtiszta megegyezéssel történhet. © 2017. remekemberek