Könyveim

 
A Nap Kapuja

A Nap Kapuja

A Regény leginkább a mágikus realizmus körébe sorolható.
A visszatérő jelek, álmok sokunkat terelgetnek és visznek merőben új utakra...
Érezzük, tudjuk, hogy lépnünk kéne, "de, de, de..." halogatunk mindig a még jobb pillanatra várva... Míg kifogy talpunk alólunk az Életünk Útja...
Mindannyiónkat foglalkoztat - kimondva, kimondatlanul -, hogy vajon meddig tart ez az utunk, amit ÉLETnek nevezünk.

További információ a könyvről itt.

Intermacionálé

Intermacionálé

"Ha van örömzene, akkor van örömvers is, és ha van örömvers, akkor ezek azok. Érezhetően örömből fogantak és örömmel töltik el olvasójukat. Nagyon szerethető bennük a magyar nyelv szavainak szépsége, zeneisége, játékossága, humora, és szinte érzéki kifejezőképessége. A tapintható puhaság, az érezhető illat, a hallható zene. Rímekből kikerekedő történetek: derűt varázsolnak, mosolyt fakasztanak."

Petrányi Judit
újságíró, a Magyar Rádió és a
Magyar Televízió volt munkatársa
Domenica meséje

Domenica meséje

DOMENICA MESÉJE nem túl hosszú, ám annál több dimenziós atmoszférájú történet. Van egy erdő, van egy tisztás, van egy Domenica nevű félárva kislány, aki minden nap azért szed friss virágot, mert reméli, hogy egyik vasárnapi névnapján találkozik egy neki való jó mamával.
Szereplőivel akár "lépten-nyomon" találkozhatnánk, azonban valami éteri sugárzik belőlük. Képei és nyelvezete hol szépanyáink korára, hol egy állandóan keresett mesebeli és mégis valós világba kalauzolhatnak el. Reméljük, hogy ez a kedves történet Mary Poppins-szal, Kis herceggel és Alice csodálatos utazásaival - lelkünk legbensőbb könyvespolcán kap majd helyett.
A könyv külön érdekessége, hogy a képeket a szerző a természet - a Teremtő - virágaiból álmodta képes mesévé.

Alkonykék imák

Alkonykék imák

Alkonykék SMS-ek

Alkonykék SMS-ek

Tünemény suhant át Erdély felett

Tünemény suhant át Erdély felett

 
A szellemi jogvédelem hatályos törvényének ide vonatkozó paragrafusait és a honlap alkotóinak munkáját tiszteletben tartva a honlapról bármely téma, szereplők, szöveg vagy szövegrész, képanyagok bármilyen átvétele, fölhasználása a honlap alkotóival való írásos kapcsolatfölvételt követő írásbeli, jogtiszta megegyezéssel történhet. © 2017. remekemberek