Amikor valahol valaki megkérdezi kicsoda-micsoda is vagyok én, pláne amikor önéletrajz a "belépő" valahová, no meg ha "hogylétem" felől érdeklődnek, olyankor az amúgy kommunikatív lényem elnémul. Egy, azaz 1 konkrét, pregnáns tőmondattal nem tudok válaszolni. Soroljam tán? Irritáló! Amúgy is "soron kívüli" a kategóriám. Ki-ki, önmagából  úgy is olyan képet vetít rám, amilyen ő maga...

Ám itt a HONLAP, ami már úgy is több, élőbb, színesebb, szórakoztatóbb, mint a hivatalosan elvárt formai és tartalmi követelmények kereteibe illeszthető curriculum vitae.
Nagyon nagy szerencsém van! Az itt következő "önéletrajz-pótlót" helyettem írták! :-))

Bővebben: Magamról

Szeretem a fölfedező rácsodálkozást emberekre. Rendkívül izgat egyedire kódoltságuk fölismerése, és e megtestesült különlegességeik mibenlétének, működésének megfejtése. Azok a tulajdonságaink is, amelyektől oly otthonosan hasonlóak vagyunk, pláne azok amelyek döbbenetesen különbözőnek mutatnak bennünket. Ezért is tanulom és kutatom évtizedek óta személyiségünk és sorsutunk összefüggéseinek elemző tudományágait, módszereit.
Kinek egyszerűségében, kinek rendkívüli tehetségében megmutatkozó képességei, színes személyisége, vagy épp egyirányú elmélyültsége, jellembéli nemessége, míg másoknak különleges külleme, vonásai bűvölnek el… és közben újra meg újra azon veszem észre magam, hogy megsaccolom, miként áll össze és mit igazol a képlete, személyiségtérképe. Szinkront mutat a mátrixa a foglalkozásával, viselkedésével vagy azzal amit magáról vall …?

Persze, hogy szeretem őket fel/és bemutatni másoknak is más – más okokból, de Remek Példaként, okulásul, összekacsintó vigaszként, sőt mozgósító megerősítésként,… Így volt ez a több, mint 20 év alatt, amit a Magyar Rádióban töltöttem műsorkészítőként, valamint a számos újságban megjelent számtalan portréírásomban is, akár mint itt a Remekemberek honlapon .

(Fontos! A cikkekben közölt numerológiai és/vagy asztrológiai elemzések részletei csak és kizárólag riportalanyaim engedélyével és a módszer alkalmazásának etikai előírásai szerint jelennek meg a Remekemberek honlapon.)

A szellemi jogvédelem hatályos törvényének ide vonatkozó paragrafusait és a honlap alkotóinak munkáját tiszteletben tartva a honlapról bármely téma, szereplők, szöveg vagy szövegrész, képanyagok bármilyen átvétele, fölhasználása a honlap alkotóival való írásos kapcsolatfölvételt követő írásbeli, jogtiszta megegyezéssel történhet. © 2017. remekemberek